Modularni sistem InterioINTERIO je serija koja nudi širok izbor funkcija. Ona obuhvata instalacione sklopke i priključnice, dimere, TV-FM-SAT priključnice, RJ11,RJ12 i RJ45 priključnice kao i multimedijalne priključnice. Svi funkcionalni elementi su konstruisani kao moduli.

Modularnost Vam omogućava uštedu prostora, centralni nadzor sa jednog mesta kao i sastavljanje kombinacija po sopstvenoj želji i naknadno dodavanje elemenata.

Moduli su visine 45mm i širine 1/2M, 1M i 2M, pri čemu je 1M=22.5mm.

Pored funkcionalnih modula na raspolaganju su i moduli za popunjavanje praznog mesta u širini polovine modula i celog modula.

Moduli su raspoloživi u 4 boje: signal bela, toplo bela, antracit i gliter siva, što u kombinaciji sa širokim izborom boja i materijala ukrasnih ramova daje ogromnu mogućnost kombinovanja u različitim ambijentima.

Modularni sistem INTERIO ima univerzalnu primenu. Pogodan je za korišćenje u adaptaciji postojećih objekata zahvaljujući nosaču za dva modula koji se ugradjuje u standardnu kutiju prečnika 60mm, kao i u instalacijama u nove objekte koje podrazumevaju korišćenje nosača za tri, četiri i sedam modula.Nagrada "Korak u budućnost"
Medjunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća - Beograd 2012

INTERIO je po prvi put predstavljen na 56. Medjunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, 2012 godine, kada mu je od strane stručnog žirija sajma dodeljena nagrada ″Korak u budućnost″ za vrhunska tehničko-tehnološka dostignuća u oblasti elektroenergetike.

Na 57. Medjunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, 2013 godine, po odluci stručnog žirija, dobijeno je posebno priznanje ″Korak u budućnost″ za maske od dekorativnih materijala za modularni sistem INTERIO.